Netwerkbeheer

U wilt kunnen beschikken over een gestroomlijnde (bedrijfs)automatisering. Omdat ICT-systemen vaak complexe oplossingen bevatten, is een goede support vaak noodzakelijk. Daltec ICT biedt een breed scala aan diensten om uw ICT-omgeving zo goed mogelijk te laten functioneren en verder te ontwikkelen.

Daltec-ICT-Netwerkbeheer
Service op afroep

Service op afroep of periodiek beheer

Voor een vast bedrag per maand kunt u uw netwerk uitbesteden aan Daltec ICT. Zo bent u van een hoop zorgen af en als u ‘lastige’ vragen krijgt of tegen problemen/storingen aanloopt kunt u altijd aanspraak maken op de service van Daltec ICT. U bepaalt zelf -of in overleg met ons- of u ons op afroep inhuurt of volgens een vooraf vastgesteld schema.

Wij kunnen uw infrastructuur zowel van afstand als on-site beheren. Veel klanten maken gebruik van een combinatie van deze diensten, bijvoorbeeld het controleren van de backup en logboeken. Ook kan er een abonnement worden afgesloten op een volledig beheerde dienst die iedere 5 minuten uw infrastructuur controleert en ingrijpt waar nodig. Op deze manier is er altijd controle op de infrastructuur, terwijl de kosten laag blijven.

Detachering en systeembeheer

Heeft u voor een korte of lange periode een systeembeheerder of netwerkspecialist nodig? Onze netwerkspecialist heeft certificaten voor diverse Microsoft producten, zoals Exchange, Windows en SQL Server. De engineers zijn in het bezit van algemene certificeringen of zijn hiermee bezig; de keuze tussen een engineer of specialist is afhankelijk van de complexiteit van uw opdracht of project. Verder beschikken de medewerkers over certificeringen van onder andere VMWare en Apple.

Referenties naar aanleiding van deze diensten bieden wij aan op aanvraag.

Systeembeheerder
Competenties
Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?