Disaster Recovery

Brandschade, rookschade, waterschade, inbraak of een gecrashte server: het is een ramp voor uw onderneming. Het herstellen van uw gegevens na zo’n ramp noemen wij een Disaster Recovery. In de afgelopen jaren hebben wij ons hierin kunnen specialiseren en hebben wij al heel wat data van klanten kunnen redden. Wist u dat 80% van de ondernemingen binnen 5 jaar failliet gaan als de data niet meer te redden is?

Als de ramp nog klein is en de apparatuur werkt fysiek nog, dan kunnen wij uw apparatuur in eigen huis nog herstellen door middel van speciale apparatuur en software. Als de ramp wat groter is, kan onze partner in Amsterdam met geavanceerde apparatuur uw data nog uitlezen. Zelfs als uw datadrager/hardware ernstig is beschadigd.

Daltec-ICT-Disaster Recovery
Daltec-ICT back-up

Ook als u beschikt over een backup, dan kan het terugzetten van uw gegevens nog een hele klus zijn. Wij kunnen binnen enkele uren uw gegevens in onze Private Cloud zetten, zodat u in no-time weer in bedrijf bent.

Kijk in uw verzekeringspolis of u bent gedekt voor reconstructiekosten of vraag uw verzekeringsadviseur hiernaar; de kosten die wij tijdens de disaster recovery maken, worden dan namelijk gedekt door de reconstructieclausule in uw verzekering. De kosten voor deze extra verzekering zijn minimaal en beperken zich veelal tot enkele tientjes per jaar.

Competenties
Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?